A Peelo márka története

Utazás által ihletett, természet által létrehozott

2018

A Peelo ötlete a négykerekű csodajárgányunkban született – az 1997-es Nissan „Henry” Homy lakókocsiban, amely egy évre adott otthont nekünk.

"Két hátizsákkal, mindenféle terv nélkül repültünk a világ másik felére, hogy változtassunk az életstílusunkon és picit lelassuljunk."

Minél több időt töltöttünk az úton és a természetben, annál inkább rájöttünk, hogy milyen kevés dologra van szükségünk az életünkben. Nem volt más választásunk, az autóban minden személyes holminkkal egy polcon kellett osztozkodnunk.

 

Hamarosan rájöttünk, hogy ezen a kis helyen is rengeteg hulladékot termelünk ketten. Az is feltűnt, hogy túrázás közben mennyi szemetet cipelünk magunkkal.

Ebben az időszakban fedeztük fel először a méhviaszos kendőket egy boltban. Azonnal tudtuk, hogy valami ilyesmi hiányzik a mi otthonunkból is.

2019

Visszatérésünk után majdnem egy évbe telt, mire elképzelésünket olyan termékké alakítottuk, amellyel 100%-ban elégedettek voltunk; olyan termékké, amely minőségi és tisztességes a környezetünkkel szemben.

Helyettesítsd az élelmiszer csomagoló fóliát Peeloval